Waarom schiet u altijd in de roos wanneer u voor een Eaton groepenkast gaat?

Op de praktijk waar ik werk was er laatst kortsluiting waardoor de groepenkast was doorgebrand. Het was tijd voor een nieuwe, modernere en die mocht ik natuurlijk gaan uitkiezen. Met letterlijk 0 procent kennis ging ik op onderzoek uit en kwam ik op de een of andere manier uit op sandervunderink.nl uit. Een website waar u groepenkasten kunt kopen maar ook schakelmateriaal, draden en kabels, las- inbouwdozen en buizen, installatiemateriaal, tussenmeters en laadpalen en meer. Ons was de Eaton groepenkast geadviseerd door de aannemer dus de Eaton groepenkast zou het worden. Nu verkopen ze naast de Eaton groepenkast natuurlijk ook nog veel meer groepenkasten op deze website maar ik moest gaan voor de Eaton groepenkast. Ze bestaan dus in verschillende fases, van de groep 1 fase Eaton groepenkast tot en met de groep 14 Eaton groepenkast. Nou, heel wat om uit te kiezen dus, voor mij ziet het er als een pot nat uit. De een heeft 1 aardlekschakelaar, de andere 2 of meer. Ze zijn er voor meerdere doeleinden, in dat opzicht dat ze voor verschillende soorten bedrijven/panden zijn te gebruiken. Naast de verschillende groepenkasten zijn er ook installatie kasten maar die hadden we gelukkig niet nodig anders moest ik deze ook nog gaan uitkiezen en aangezien mijn werkgever al geïrriteerd raakt als hij de verkeerde krant voor zich krijgt wilde ik hier geen fouten in maken anders zou hij mij de schuld geven als er iets niet helemaal goed zou lopen. Wat het ook is weet ik niet maar op de site staat ook dat ze een zadelstrook verkopen, een beltrafo, een afdichtstrook, inzetstuk, invoerstrook, een aansluitblok, een overspanningsbeveiliging, wandcontactdoos, magneetschakelaar, relais en meer. Ze bieden op de site ook veel informatie over hoe te bestellen, veel gestelde vragen en alles over betalen en retourneren. Hartstikke fijn vonden wij, en ik zeker gezien ik alles moest uitzoeken. Maar mijn werkgever heeft me uiteindelijk wel geholpen. Onze order konden we tracken met een track en trace en persoonlijk vond ik het wel fijn dat we de e-mails zo snel binnen kregen, we werden zo goed op de hoogte gehouden van het hele proces.

Een Eaton groepenkast, wat een mogelijkheden!

Ik heb wel veel geleerd over groepenkasten, ik had besloten om dan ook het hele proces te gaan begeleiden en in de gaten te houden. Het was interessant en soms ook saai natuurlijk maar wij waren goed uit de brand geholpen en ons probleem was opgelost. We werden goed en snel geholpen want dat was ook wel nodig uiteraard. Vriendelijke mensen en een goede klantenservice, ik kan niet anders zeggen dan dat.

U ook toe aan een nieuwe groepenkast?

Ga dan naar deze website, omdat:

  • Ze een grote keuze aan groepenkasten en meer hebben.
  • Hun klantenservice zeer kundig en vriendelijk is.
  • Ze u snel en goed helpen wanneer dit nodig is.

Het is natuurlijk onmisbaar in elk bedrijf en in elk huis, een groepenkast maar net als ik heeft u zich waarschijnlijk nooit echt verdiept in het hele gebeuren. Het is heel wat maar dan heeft u ook iets waar u wat aan heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *