Waar vindt u echt sterke magneten?

Wij zijn een consultancybureau die regelmatig met klanten om tafel gaat zitten om te brainstormen. Deze brainstormsessies zijn er op gericht dat wij gezamenlijk met een klant gaan kijken welke mogelijkheden zij hebben om hun bedrijf te verduurzamen. Van oudsher verliepen deze brainstormsessies middels een flap-over. Deze zult u wellicht herkennen van trainingen en lezingen, waar deze flap-overs nog regelmatig worden gebruikt. Een flap-over is een statief waarop een groot papier bevestigd is. Met een watervaste stift was het noteren van steekwoorden erg eenvoudig. Omdat wij zelf over willen gaan op modernere systemen voor dit doeleinde hebben wij ons georiënteerd op een whiteboard. Het gemak van een whiteboard is dat deze eenvoudig weer uitgewist kan worden. Op deze manier zijn er aantekeningen te maken zonder dat dit onnodig veel papier kost. Door middel van een wisser kunnen wij eenvoudig de aantekeningen wissen voor een volgende sessie. Nadat wij een groot whiteboard hebben gemonteerd in ons kantoor, hebben wij veel succesvolle brainstormsessies gehad. Helaas lopen wij er nu tegenaan dat enkel het gebruik van een whiteboard niet voldoende is. Wij willen namelijk daarnaast de mogelijkheid behouden om oude flap-overs te kunnen gebruiken en deze te combineren met de notities die wij op een whiteboard maken. Daarom waren wij op zoek naar sterke magneten waarmee het mogelijk is om papier te kunnen bevestigen aan het whiteboard. De reden dat wij niet zomaar magneten, maar sterke magneten hiervoor wilden aanschaffen was omdat een groot vel relatief veel gewicht heeft. Voor het vinden van de juiste sterke magneten hebben wij eerst in de bouwmarkt gekeken. Hier waren niet veel verschillende soorten magneten te vinden, en wij waren echt op zoek naar sterke magneten. Wij hebben daarom op het internet gezocht naar sterke magneten, en deze hebben we met succes gevonden op magneetgigant.nl. De website vonden wij er professioneel uit zien en daarnaast viel het ons meteen op dat er veel verschillende soorten sterke magneten zijn. Voor zowel de grotere krachten als ook kleine(re) krachten waren er verschillende soorten en maten magneten te vinden.

Subtiele maar sterke magneten

Omdat wij sterke magneten zochten, maar geen lompe magneten, wilden wij een website vinden met een groot assortiment. Op de website magneetgigant.nl zijn allerlei soorten en maten sterke magneten te vinden. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus dan is het wel fijn als er sterke magneten te vinden zijn die niet erg lomp zijn. Deze hebben wij uiteindelijk gemakkelijk gevonden op deze website. De website was erg overzichtelijk en het bestellen was met een paar handelingen gelukt. Wij hebben de sterke magneten snel ontvangen en konden deze meteen gebruiken tijdens een brainstormsessie. Ook over de service die op de website werd genoemd waren wij blij verrast.

Wij zijn zeer tevreden

Bent u ook op zoek naar een groot assortiment magneten? Ga dan eens:

  • Naar de website magneetgigant.nl
  • Kijken hoeveel soorten en maten magneten er worden aangeboden
  • Een bestelling plaatsen met de producten die u nodig kunt hebben.

Wij hebben de geschikte magneten gevonden waar wij naar op zoek waren en wij hopen dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *