Laptop van Azerty

elektronica azerty

Freelancer of student? Dan is een uitstekende laptop geen overbodige luxe

Het lijkt erop dat het aantal freelancers in Nederland de laatste jaren alleen maar gestegen is. Ook de mensen die daadwerkelijk actief werken als freelancer lijken in aantal te zijn toegenomen. Afhankelijk van hun werkzaamheden hebben veel van deze freelancers uiteraard op dagelijkse basis een computer nodig. Dit geldt natuurlijk ook voor studenten; een groep mensen die al vele jaren niet zonder goede hardware kan. Zeker in perioden waarin meer dan ooit vanuit huis wordt gewerkt en gestudeerd is dat zo. Een goede laptop van Azerty aanschaffen zou je wat dat betreft enorm verder helpen. Met een kwaliteitslaptop kun je immers comfortabeler en sneller werken. Regel je vervolgens ook nog een prettige thuiswerkplek en eventuele bijbehorende apparatuur, dan heb je de randvoorwaarden om goed te kunnen presteren alvast voor elkaar.

laptop van Azerty

Hoe herken je een goede thuiswerklaptop?

Wanneer je als zzp’er of als student veel met je laptop bezig bent en je dus strenge eisen stelt aan deze laptop, zie er dan op toe dat je er een koopt die hieraan voldoet:

  • Het werkgeheugen moet fors zijn. Dit is namelijk essentieel als je een snel werkend apparaat wilt.
  • Het opslaggeheugen moet goed aansluiten op de kwaliteit van het werkgeheugen.
  • Het beeldscherm moet niet te klein zijn. Idealiter kun je meerdere schermen naast elkaar openen.
  • Neem een laptop waar je apparaten naar wens op kunt aansluiten. Denk hierbij ten eerste aan een muis, een extra monitor en een toetsenbord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *